25. godina

Armani Trade

Armani Trade je danas jedna od vodećih trgovačkih kompanija u Zeničko-Dobojskom kantonu.

U vrijeme osnivanja tvrtke, tada trgovačkog društva, devedesetih godina prošlog stoljeća, u Žepču je postojala potreba i nedostatak za robom široke potražnje. Takvo stanje dovelo je do ideje osnivanja kompanije koja će se baviti trgovinom robe široke potražnje. 19. veljače 1994. godine s radom službeno počinje Armani Trade d.o.o.

Tvrtku osnivaju dva prijatelja, Anto Jozić i Miodrag Milardić.

Prvo se otvara veleprodajna, a uskoro i maloprodajna trgovina, što je i danas osnovna djelatnost ove tvrtke. Uz širenje maloprodajne mreže, ubrzo izrastamo u jednog od vodećih veletrgovaca u ovom dijelu Bosne i Hercegovine. Trend uspona i širenja tvrtke se nastavlja iz godine u godinu.

armani trade U brojevima
 • 0026

  Godina poslovanja

 • 010

  Prodajnih mjesta

 • 3500

  M2 veleprodaje

 • 04

  Uslužna objekta

 • 60000

  Artikala široke potrošnje

 • 03

  Poslovna centra

 • 0471

  Aktivnih dobavljača

 • 120

  Sretnih zaposlenika

 • 10%

  Trend rasta prometa

 • 07

  Područja djelatnosti

Naša vizija
“Naš cilj je konstantan i natprosječan rast i razvoj kompanije, izgradnja ugleda i zadržavanje kvalitete.”
<p>Miodrag Milardić</p>

Miodrag Milardić

Osnivač Kompanije

2002. godine, uz magistralni put M-17 u poslovnoj zoni "XP Centar" u Žepču, tvrtka investira prva značajna sredstva. Na površini od 3500m2 izgrađen je veleprodajni objekt sa sjedištem tvrtke, gdje se i danas nalazi. Godinama, uz otvaranje nekoliko maloprodajnih objekata stvara se potreba za većim projektom.

Kontinuirano prateći suvremene trendove u trgovini kao i navike kupaca, odlučujemo se za izgradnju vlastitog trgovačkog centra. Tvrtka kupuje zemljište i 18. prosinca 2012. g. u Novom Naselju, u Žepču, na kojemu gradimo i otvaramo moderno uređen i koncipiran poslovni objekt "Armani Centar" površine 2000m2.

U sklopu centra danas posluje hipermarket, trgovina obuće i odjeće, frizerski salon, caffe pizzeria i sportska kladionica. Otvaranjem ovog objekta, priliku za posao dobilo je 40 novih radnika, a kroz njega dnevno u prosjeku prođe 600 do 800 osoba.  Jedna od istaknutih posebnosti je suradnja s lokalnim poljoprivrednicima od kojih otkupljujemo voće, povrće, te druge prehrambene proizvode i potrepštine.

U skladu s našim potrebama, zahtjevima kupaca, u proljeće 2018. godine u Novom Šeheru, na površini od 600mu sklopu objekta "AT Centar" otvaramo bogato opskrbljeni supermarket.

armani trade
“Možete biti izvrstan menadžer, a da ne postanete dobar vođa, ali ne možete biti izvrstan vođa, a da niste postali dobar menadžer. - Elwood Chapman.”
<p>Eldar Beba</p>

Eldar Beba

Rukovodilac Armani Centra

Novo Doba za Armani Trade

U razdoblju kada obilježavamo 25. godišnjicu osnivanja, pokrećemo dva nova projekta ukupne vrijednosti 5 milijuna konvertibilnih maraka. Neposredno uz postojeći Armani Centar, kupljeno je zemljište površine 5800m2, gdje se sada nalaze novi poslovni objekt površine 1000m2 i suvremeno opremljen dom za starije osobe kapaciteta 120 ležajeva. S ukupnom površinom od 3700m2, dom će zadovoljavati kriterije hotela s četiri zvjezdice.

Početkom 2020. godine s radom počinje Dom za Starije i Nemoćne Ministro na adresi Novo Naselje b.b., Žepče.

Dom Ministro izgrađen je u suradnji s timom stručnjaka kako bi se dostigla najviša razina kvaliteta i usluga. Unutrašnjost doma je praktično i planski osmišljena kako bi ugođaj naših korisnika bio potpun.

Više o domu na linku: Ministro - Dom za Starije i Nemoćne